2009. augusztus 20., csütörtök

Jóslás

Az igazat megvalva nemhiszek ezekben a dolgokban,de most csak úgy kiprobáltam és meglepődtem... néhány helyen icipicit igaza van. De ez csak a véletlen müve?
Na nézzük:
- 1 kártyalapos tarott:
A FÕPAPNÕ segít a fontos örvendetes döntéseket meghozni, mindenekelôtt megértônek,engedékenynek kell lenned, ne hamarkodj el semmit!
- Színtarott:
Türkiz: együttérzés és gyógyítás
Fontos, hogy ma együtt nevess vagy épp sírj másokkal. Igyekezz azon, hogy felvidítsd környezetedet, könnyedséggel és odafigyeléssel. Ha mindezt némi humorral is füszerezed, meglásd, a körülötted lévök nem lesznek hálátlanok.
- 3 kártyalapos tarott:
Az ERÕ kártyája jelzi, hogy teljes erôvel, szenvedéllyel dolgozz célod megvalósításán. Bátorságod és tettvágyad csúcsponton van. Használd ki a lehetôséget!
A FÕPAP üzleti ügyeink intézése során arra utal, maradjunk hűek morális elveinkhez, ne bonyolódjunk bele piszkos üzletekbe, akkor csak vesztesek lehetünk.
A KIEGYENLÍTÕDÉS békés időszakot, szeretetteljes vonzalom eljövetelét jelzi. Próbáld megőrizni, és ne engedd, hogy bármi kibillentsen a boldogító egyensúlyból!
- Ösi ösvény tarott:
Szeretők kártyalap: Eljött a választás ideje. Választanod kell két út között. Csak alapos mérlegelés után dönts, ne hamarkodj el semmit! (pont most vagyok ezen az úton)
Szerencseszám meg ilyen kalulátorok:
Kedvező számok: 1,2,9 (26)
Szerencsétlen számok:5,6
Szerencse színed: Citromasárga, Fehér (a fehérets zeretem is,de amugy fekete,piros,kék)
Szerencse bolygód: Jupiter
Szerencse fémed: Arany (hát épedig én vas mániásvagyok inkább)
Pozítiv jellemvonásaid: Társaságkedvelő, optimista, iránymutató, jó vezető,diplomatikus (hát ezek közül semmi s eigaz rám xD)
Negatív jelélemvonások: Borulátó (ez igaz), megtorpano (mostanában ezis)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése