2012. június 11., hétfő

Raising Hope - Nevelésből elégséges

Még áprilisban bukkantam rá a sorozatra, azóta várakozik a megírandó listán.
Nem árulok el megint nagy titkot ha azt mondom, hogy bizony egy szitkomról van szó. Tudom, megint. De nem tehetek róla, úgy vonzanak.

A történet egy flúgos családról szól. Az anyuka Virginia és férje Burt maguk is korán vállaltak gyereket. De szerintem maguk se gondolták hogy a fiuk, Jimmy is így fog járni.
Jimmy egy éjszakás kalandba keveredik Lucyval, aki egy sorozatgyilkos. A leányzót börtönbe csukják, és a fiú 9 hónap után egy aranyos kislánnyal lép ki a börtönből. Bizony Hope a gyümölcse az egy éjszakás kalandnak.
Az elején nem igen tetszett a sorozat, de a 2. résztől valahogy beleszerettem. Zseniális poénok, és nagyszerű ahogy Jimmy próbál felnőni az apa szerephez. De persze a sorozat nem lenne az igazi a szülök nélkül, a lökött nagyi nélkül és hát nem hiányozhat a lány se a sorozatból akiért Jimmy a csillagokat is lehozná az égről, Sabrina.
Bájos az egész család úgy ahogy van, mindig számíthatnak egymásra és akármennyire is úgy érzi az ember hogy nem lehet fokozni a butaságot, ők mindig megoldják:) Természetesen Hope szépen cseperedik, és így egyre több gubanc forrása.
Eddig 2 évad van kint magyarul. A 3. évad pedig meg van rendelve, szóval még egy évadot biztosan szórakoztatni fognak minket.

Kiknek ajánlom a Raising Hopeot? Mindenkinek aki szereti a szitkomokat, vagy a családról szóló sorozatokat. De igazából mindenkinek, egy próbát megér:)

P.S. I love you

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése