2012. július 9., hétfő

Teen Wolf az első 6 rész után

Hát meg kell mondanom, ahhoz képest hogy az első rész mekkora negatív érzéseket keltett bennem, és mennyire gagyinak tituláltam a sorozatot (itt olvasható az előző bejegyzés) , most a 6. rész után egyszerűen már várom a folytatást.
Scottot még mindig nem kedveltem meg. Számomra még mindig egy lúzer aki ráadásul irtó ronda "farkasnak" is, és nyálasan hősszerelmes a drága Allysonba. De a leányzó egy vérfarkas vadász klán tagja, csak még nem tud róla. Bár ezekre már fény derül az első részben.

A második részben Scott próbálja megtanulni irányítani az átváltózását, több kevesebb sikerrel. És nagyon kitol Derekkel, holott szerintem marha sokat köszönhet neki.
A harmadik részben egy romantikus randevú közepébe cseppenünk, Scott megtámadja élete hölgyét, majd felébred. Álmodta csak, de viszont egy gyilkosság történik melyről ugy hiszi hogy Ő tette. Gyorsan fut Derek karjai közé, mert hát ki máshoz is fordulhatna. Kiderül hogy nem is Derek harapta meg Scottot hanem egy Alpha. Akit sötétbe burkolozva mutatnak, vagyis csak a szemeit látjuk.
Még elpotyog pár információ, miszerint Mr. Argent (J.R. Bourne) tudja hogy Derek vérfarkas.
A negyedikben egy új szereplő tűnik fel. Allyson nagynénje Kate Argent, aki szintén vadász. Meglövi Dereket egy különleges tölténnyel ami elkezdi megmérgezni a szervezetét, és csak Scottra számíthat hogy megtudja mi is van a töltényben.
Az ötödik az eddigi legjobb szerintem. Hogy miért is? Hát mert az Alfa gyilkol. Scott még mindig ugyanolyan nyomi. Derek mérges. És Kate meglátogatja Dereket, és kicsit játszadozik vele majd megpróbálja megölni.  És Derek teste, beleszerelmesedtem^^
A hatodikban megint megmutatja Scott hogy milyen hülye nyomi, és kin csattan az ostor? Természetesen Dereken.
Tűkön ülve várom már a 7. részt. Alig várom hogy megtudjam mi fog történni.

Pár képecske:
Derek se valami szép "farkasként"
 Mr. Argentről pár képecske, még mindig helyes^^ 

Kate játszadozása Derekkel: 

 És amikor megint Ő szenved Scott hülyesége miatt:  
Ott a bal sarokban az alfa is megmutatkozik. Cuki lett szerintem:)


 P.S. I love you

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése