2012. szeptember 20., csütörtök

Itt vagyok kicsit

Mostanában időhiányban szenvedek. Mióta a suliban megkaptuk az órarendünket azóta semmi időm sincs. Délelőtt lehetne egy kevés, de a 8:08-as vonatommal be kell már mennem, mert a következő csak 11:36-ra ér be, és természetesen a harmadik, negyedik és ötödik órában kezdődik a napom,  így  több órát várhatok felesbe.
Ez az időbeosztás mellesleg tönkre vágja a kommunikációmat is. Alig tudok beszélni Zsoltival, mire felérek Dávid is már készülődik aludni. És rossz ez így. Szerencsére Lóránttal sokat tudunk beszélni, szegénykére zúdítom rá minden gondolatom. Nem is tudom hogy bírja. Nagyon örülök, hogy számíthatok rá minden apró cseprő problémámmal.
Az osztállyal mi a helyzet? Hát a CAD-CAM-es részével nem sok, alig vagyunk együtt az órákon. A kis csoportunkkal hogy vagyok?
A kis részével jól elvagyok. Van egy volt Széchenyi Egyetemes fiú, Csabi, aki 3 órán is a padtársam, nagyon nagy arc, és hihetetlenül aranyos. Mindig elvörösödik az egész feje ha nevet. Van a Roli aki nagyon jóban van a Csabival, ha egymás közelébe vannak tuti hogy röhögés lesz a vége. Nagyon vicces történetei vannak. Gyula az egyetlen emberkénk akinek a legalapfokúbb infós műveltsége van, és olyan kis őszintén elmondja amit hisz. Ebből persze a legtöbbször nevetés lesz.  Ez a 3-as kombináció mindig jó nevetés forrását nyújtja.
Martin személyiségileg nagyon hasonlít hozzám, eléggé negatív, de szerencsére tud velünk nevetni,és a legtöbb órán mellette ülök.  István egy nyugodt srác, nem igen beszél, csak csendben hallgat. Palika az osztály szépfiúja, mindig van valami kis hozzáfűzni valója:) És megpróbált megtanítani csettinteni, de mint eddig mindenki, ő se járt sikerrel.
És sajnos van pár  ember akivel nem igazán tudok szóba kerülni,és olyan ok is vannak akik szimplán levegőnek néznek. De nem érdekelnek, amit megtehettem megtettem, nem rajtam múlott.
Pénteken mennek sörözni, még mindig nem tudom mit tegyek, menjek e. De majd csak eldől valahogy.

Remélem hamarabb tudok írni mint most, de egyszerűen nincs időm semmire.


P.S. I love you

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése