2013. február 13., szerda

Tanulságos kis video

Sajnos ilyen a mai világ, felszínes és sokszor a külső megjelenés miatt lenézik az embereket. De ez a férfi jól csinálta, úgy kellett a kis p*csának.


P.S. I love you

2 megjegyzés:

 1. A huszonéves fiam mondja, hogy a csajok nagy részénél tényleg csak az számít, hogy milyen órád, milyen kocsid van, mennyit keresel, tudsz e fizetni egy exkluzív vacsoráért stb. Kihasználja az ilyen lányokat, ahogy csak tudja: egy éjszakás kaland, visszatérő "csak az ágyban kellesz partnerként".
  És elkezdődött egy komolyabb kapcsolata egy egyszerű, vidéki lánnyal, akinek nem ezek a mércék, hanem a kedvesség, a figyelmesség, a gondolkodásmód értékelése. És ez hosszútávon sokkal nagyobb érték, mert tartósabb lesz a kapcsolat is.
  Azok a lányok, akik pedig inkább arra utaznak, amit a kisfilmben is láttunk, sajnos később megisszák a levét ennek a felfogásnak: egyedül maradnak, vagy felszínes kapcsolatokat alakítanak ki, ami 30 felett komoly problémákat okoznak majd. Sajnos!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól teszi a fiad, mást nem igazán érdemelnek. Sajnos személy szerint ismerek egy ilyen nőt, fiatal ként mindenkinek csapta a szelet, született egy lánya, elvileg attól az apától akivel együtt él. De e mellett a lassan 40 évével, még mindig a férfiak után fut és családokat szed szét. A legaggasztóbb az egészben hogy a lánya is ugyanígy viselkedik.
   Sajnos ilyen a világ.
   Viszont nagyon örülök, hogy a fiad talált magának egy aranyos lányt.

   Törlés