2013. március 7., csütörtök

And that’s who I am – Ötödik rész, Kívánom és szeretném

tumblr_lzxiwo7v3O1rogngso1_500Vágyok egy tetoválásra – Az első terve már jó régóta megvan. Egy napocska lesz a jobb csuklómra. Már csak az árára és egy kis segítségre van szükségem. Ugyanis félek a tűtől, így szükségem lesz valakire aki velem marad a procedúra alatt.
tumblr_m4bunj4IVk1rogngso1_r1_500Egy tökéletes életre szóló házasságra vágyom – Szerintem másképpen értelme sincs. Nem azért akarok házasodni hogy utána 2-3 év múlva elváljak. Inkább várok jó sokáig mint hogy kapkodva megtegyek egy ekkora lépést, hiszen ez egy örökre szóló kötelék, bár a mai világban nem tekintik már annak.
tumblr_m4volzHE2D1rogngso1_r2_500Azt kívánom bárcsak máskor születtem volna – Nem igazán érzem magamnak valónak ezt a világot. Ez a szemétkedés, a másik eltiprása, és ez a hatalmas igazságtalanság nem nekem való. Lelkis ember vagyok, s az ilyenek kiborítanak. Szívesen visszamennék az 1870-es évekbe. tumblr_m6fa2n2wJw1rogngso1_r1_500Arra vágyom hogy egy farmon élhessek – Messze az emberektől, a természetben, sok sok állattal és sok sok hellyel. Bár ez soha nem fog megvalósulni, ebben az életemben biztos nem.tumblr_m9obdurjLf1rogngso1_500Arra vágyom hogy az állatok tudjanak beszélni – Annyira kíváncsi vagyok hogy mit mondanának sokszor. Vajon a Thor olyan hülyeségeket beszélne mint amilyen dilis?:) A Noki meg tuti valami angol úriember kimértségével beszélne. tumblr_ma2n1nRVTO1rogngso1_500Akarok, jobban mondva inkább Szeretnék egy sárkányt háziállatnak – Gyermeki részem még mindig hisz az ilyenekben, szóval hisz abban is hogy vannak sárkányok. És szeretne egyet az otthonába. Olyan jó kis házőrző lenne:)tumblr_m9mhy1NZXS1rogngso1_500Szeretnék fitt lenni – Hát ehhez sok akaraterő kellene amiből jelenleg elég kevéssel rendelkezem. De terveim vannak ennek elérésére, majd kiderül mennyire fog sikerülni.

A képek innen származnak:  And that's who I am?
P.S.  I love you

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése