2013. augusztus 11., vasárnap

A szeptemberi olvasnivaló

Imádom a könyvesboltokat, az új könyvek illatát, de sokszor nagyon nem tartom korrektnek a könyvek árát. Ahhoz képest, hogy egyre kevesebben olvasnak, mint ha egyre drágábbak lennének a könyvek. Pedig nem fordítva kellene? Na mindegy.
Amit még a könyvesboltoknál is jobban szeretek azok az antikváriumok. Fehérváron egy kis eldugott utcán van a kedvencem. Rengeteg jó könyvük van és nem csillagászati áron. Most épp 3 könyv jött velem haza. könyvek
Asimov Alapítványa nagyon érdekel. Viszont én az Alapítvány peremével ismerkedtem meg először, az meg már az Alapítvány után van. Szóval most van 2 új alapítványos könyvem, az előzményekkel. Egyszer majd meglesz maga az Alapítvány is, ha mást nem e-book-ban.
Lem elég nehezen jött haza, mert én nem ismerem, viszont anyu szereti. Nem akartam elhozni a 2 Asimovot úgy hogy neki nem hozzuk el Lem-et. Szóval így ő is hazajött, se ezzel elláttak egy jó időre olvasnivalóval, már alig várom hogy elkezdhessem őket.
Bár nem tudom hogy a Lem-et hogy fogom magammal cipelni, kicsit nagy, kicsit nehéz, és viccesen néznék ki vele ha előkapnám a suliban vagy a vonaton.
P.S I love you

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése