2013. október 12., szombat

Kérdéssor második része

Most Szilvi kérdéseire válaszolok:
Mi a kedvenc idézeted?

"Muszáj táplálkoznunk, kibocsátani a salakanyagokat, és oxigént felvenni a sejtműködéshez. Minden más választható."
Sheldon_Cooper/Big Bang Theory-Sheldon/

Mennyire fontos neked az internet és a számítógép?
Eléggé fontos. Egy részről nem tudnám hét közben tartani a kapcsolatot a párommal. Jó tudom, ott a telefon, de azon keresztül nem lehet Borderlands 2-t játszani vele LAN-ba. És mellesleg eléggé drága is. Meg hát hiányozna a barátokkal való beszélgetés, a blogolás és blog olvasás. Meg mivel webmester vagy mi a fene leszek, így kell a gép a gyakorláshoz is. borderlands_2_dark_by_kraytos-d4sfs3mA csajjal én vagyok, a középen álló férfival pedig Zsolti.

Ha leszülethetnél egy régebbi történelmi korszakba, melyiket választanád?
1860-as 70-es évekbe szeretnék születni. Nagyon tetszenek az akkori ruhák, meg hát nem titkolom de ha oda születhetnék vissza, találkozhatnék Adyval:) Zweites Rokoko divatkép 1860-es évek
Milyen lenne álmaid otthona?
Hatalmas telken egy 2 szintes családi ház, pincével és garázzsal. A telken lenne hely egy kisebb állatfarmnak. Tyúkok, kacsák, pulykák, libák, és egy kecske. Lenne egy nagyobb veteményes rész, gyümölcsfákkal és minden finomsággal. A maradék udvar rész a kutyák birodalma lenne, egy kisebb lekerített részen pedig homokozó lenne a gyerekeknek.
A ház szép fehér színű. Előröl nézve látható rajta a dupla ajtós garázs bejárata. Hátul a pince bejárata.
Az alsó szinten a konyha, kamra, fürdő, ebédlő, nappali és 2 "dolgozó"szoba lenne. A nappaliban lenne egy külön gyerek sarok. Az egyik dolgozó szoba lenne a páromé, amit olyanra festhetne amilyenre szeretne, azt gyűjthetne benne amit akart, tehát a saját kis kuckója lenne. A másik pedig az enyém:)
Az emeleten lennének a hálószobák, és pár fürdő. Lenne egy nagyobb erkély is, ahova ki lehetne ülni esténként nézni a kis birodalmunkat:)

Gyűjtesz valamit? Ha igen, mit?
Minden aranyos kacatot és könyveket.

Spontán, vagy tervezgetős vagy?
Tervezgetős, de soha nem sikerül semmi úgy, ahogy eltervezem, így végül minden spontán dől el.

Mennyire vagy telefon függő?
Egyáltalán nem vagyok az. Igazat megvallva, ha a Zsolti annak idején nem adja el a telefonját, akkor még okos telefonom se lenne. Mondjuk a régi 7-8 éves telefonommal is jól elvoltam, csak mikor hívtak nem mindig tudtam felvenni, és gyakran eldobta a hálózatot.

Van kedvenc törzshelyed, ahol szívesen megiszol egy kávét, vagy teát?Veszprémben az Inkognitó, Siófokon a DonPepe pizzéria. Mindenhol forró csokit kell kipróbálni legelőször:)

Ki a kedvenc Disney karaktered?
Csipkerózsika és Ariel a jók közül, Demona a rosszak közül.inarticle-b-7pniu19n4xARIEL-the-little-mermaid-33081334-1920-1200gonosz_boszorkany
Melyik könyv, vagy film volt rád a legnagyobb hatással, és miért?
Paulo Coelho: Veronika meg akar halni viszont a miértet nem szeretném elárulni

Mit gondolsz, hogyan alakul majd az életed 10 év múlva?
Hát reményeim szerint már lesz egy jó állásom. Egy kis lakásom, és addigra már szeretnék gyereket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése