2013. október 7., hétfő

Végre végre végre:)

1391847_722619594421078_222717875_nQhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…
Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke  születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha  egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.
A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.

A kiadó azt mondta, hogy november közepe/vége felé fog megjelenni. Hát azt hittem karácsonyig nem veszek könyvet. Hatalmasat tévedtem.

2 megjegyzés:

 1. Nagyon várom, és nagyon be vagyok sózva, hogy milyen lesz. :D:D:D
  Imádom Ward könyveit!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is várom már rettentően. Bár én abban reménykedtem hogy majd decemberben adja ki, de hát így muszáj lesz karácsony előtt rendelnem:)

   Törlés