2013. december 10., kedd

Egy pocsék hét elbeszélése

November 19.-én szállt meg először ez a piszkosul lehangolt idő, meg minden. Beteg is lettem, az orvoshoz nem volt időpont időbe. Szóval semmi sem sült el úgy ahogy szerettem volna. Szerencsére utána kezdtek helyrerázódni a dolgok, de a 27.-e olyan kiakasztó volt, hogy megint sírásba törtem ki. Sőt másnap is sírtam csak mert akkor se ment semmi, sőt a péntekem is katasztrófa volt. 
Szóval most egy panaszkodós bejegyzés következik. Love-and-Other-Drugs
27.-én apuval voltunk kettesben és megint eszébe jutott hogy régen piszkált, és cseszett le mindenért amit ő remélt tőlem. Aztán este Zsolti is mondott valamit aminek k*rvára nem örültem, és kiderült az is,  hogy az arcképesemet visszavonták. Természetesen mindenhol a másikra mutogattak, Pest szerint Fehérvár hibája, Fehérvár szerint Pesté. Na hát arra az estére már nem kellett nekem több. Sírtam mindenen. Sírtam a SzörnyRT-n sírtam a dokumentumfilmen. Mindenen, még az elszáradt viráglevélen is.
28.-án reggel úgy kezdtem, hogy sírva keltem. Már egy régóta visszatérő álmom végéig jutottam el, ahol egy olyan ember mondott nekem valami elgondolkodtatót bántót akit eddig csak képen láttam. Délután lementünk a dokihoz, és senki sem volt ott. Idegbajt kaptam, ezt még apám is tetézte a hülye beszólásaival. Aztán ha már bent voltunk Fehérváron elmentünk vásárolni, ahol persze semmit nem kaptam azok közül amiket szerettem volna.
29.-én reggel hívtam a rendelőt, közölték hogy átkerültek a rendelések péntekre mostantól, és hogy véletlenül kimaradtam az e-mail értesítésből úgy tűnik… Baromi f*sza… Végül is az egész tegnapom végigidegeskedtem, még Zsoltival is összevesztem emiatt, ők meg egy szűkszavú bocsánatkéréssel elintézik.  Szóval pakolás össze gyorsan indulás a vonatra, mert az időpont nem változott. Az már más kérdés, hogy körülbelül 1,5 órás késéssel dolgoztak. Nagyon mérges voltam már, mert így a sötétbe kellett  átbandukolnom a város másik felébe a buszmegállóba. A Budai úton meg megpróbálta egy biciklis kikapni a kezemből a válltáskámat. Hál isten a buszon kifogtam egy nagyon kedves férfit aki mondta, hogy látszik rajtam hogy ideges vagyok, próbáljak aludni majd felkelt Veszprémbe, mert ő is odáig megy. Fel is keltett, nagyon jó volt az a kis pihenő. Aztán még vitázunk egy kört a Zsoltival a gyógyszeren, meg minden egyébben. Mert hát neki se volt jó hete. Még az sem vigasztalt meg, hogy a táskámban lapult két Kántor könyv amit sikerült megszereznem. Szerencsére  azért helyre rázódtak a dolgok mire aludni mentünk. És a hétvége többi része nagyon jól telt.
Aztán vasárnap este 1.-én este mikor hazaértem apa majdnem felgyújtotta a lakást. Még az volt a szerencse, hogy otthon voltunk és észrevettük. Az előszoba mellesleg nagyon jól néz ki van egy szép kis égési folt a lambérián. De természetesen neki állt feljebb mikor megmondtuk neki hogy nem lesz jó, hogy oda teszi a gyufát. Szóltunk vagy 100x, és nem hallgatott ránk. 
Aztán kedden 3.-án kiderült hogy nem tudok menni a Blogger talira. Mindig ez van, ha nagyon szeretnék valamit az tuti nem jön össze. Aztán a fiúk is elkezdtek piszkálni, mert lenőtt a hajam (kb 1 ujjnyit). És nem fogták fel, hogy nem kaptam időpontot a fodrászhoz. Aztán jól lecsesztem őket, hogy b*szoggassák a saját barátnőjüket és mocsok szemét módon megjegyeztem, hogy upsz de nincs is nekik. Természetesen ezután mindenki bunkózott, de nem érdekelt. Ennek örömére este még palacsintát se sikerült sütni, állandóan leragadt a tészta, ha nem akkor megégett. Szóval feladtam.7751d7b30001ff4950d62498Hát ennyi lett volna szerencsére a pocsék hét. Szerdától már jobban alakultak a dolgok, de azt majd egy másik bejegyzésbe.

4 megjegyzés:

 1. Jaj sajnálom, sajnos a baj csőstül jön :( amúgy a doki már mondott valami konkrétat?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, egyszerre minden. Hát a doki egyenlőre még nem biztos a dolgokban a leletekre vár, hogy biztosat tudjon mondani, de adott gyógyszereket, egyenlőre úgy tűnik, hogy hatásosak is.

   Törlés
 2. A fiúknak üzenem, hogy ha Kate Moss így kiállhatott a vörös szőnyegre, és állítólag jól néz ki, akkor egy hétköznapi emebrenél is megeshet esetleg.
  http://2.bp.blogspot.com/-Ei-cp5AH8nk/UqY3fxIg3HI/AAAAAAAAGwA/AWTYBXEsUmk/s1600/image001.png

  Sőt, még promóképen is volt lenövése
  http://m.cdn.blog.hu/ma/makeup/image/KateMoss-rimmel110916110811.jpeg

  Engem is kiakaszt ez, mert tényleg nehéz időpontot kapni sokszor, mondjuk én már fel is adtam, és inkább otthon festem, a beszólások elkerülése érdekében...

  Remélem, jobbra fordul most már minden, szorítok hozzá! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Ezek a fiúk szerintem azt se tudják ki Kate Moss, csak a fociig, az új PC játékokig és a pornóig jutnak el agyilag. Tisztelet a kivételnek.
   Az a gond, hogy a bolti vörös festékek között nem találtam olyat ami tetszene, így mindig úgy keverjük ki a fodrásszal. Én egyedül itthon nem igazán mernék kevergetni.
   Köszönöm szépen, szerencsére úgy tűnik hogy már javulnak a dolgok!:)

   Törlés